Spring Electric - Dacia electric city car

Dacia представя...

Новата Dacia Spring Electric

Новата Dacia Spring Electric

Пионер в достъпната електрическа мобилност!

Въз основа на 10-годишните експертиза и опит на Groupe Renault като лидер в електрическата мобилност, новата Dacia Spring Electric бележи началото на нова ера на достъпна електрическа мобилност за всички.

Най-достъпният електрически автомобил на пазара!

Spring Electric - Dacia electric city car

Нова DACIA р-EV-олюция

Достъпен, здрав, просторен ... и електрически, новата Spring Electric е градски автомобил, който съчетава ключовите ценности на марката Dacia с предимствата на 100% електрически двигател. За вашите градски и извънградски пътувания се наслаждавайте на плавно и тихо пътуване без шум от двигателя или други неприятни вибрации.

 

Със своята 26,8 кВч батерия***, новата Spring Electric ви помага да постигнете пробег до 230 км* по WLTP. До 6 дни градски пътувания, без да се налага да зареждате автомобила си!

 

Spring Electric - Dacia electric city car

Електрически, без стрес!

Време за почивка? Не би могло да бъде по-лесно! Просто заредете новата Spring Electric у дома на конвенционален домашен контакт или инсталирайте Wallbox**** за бързо зареждане за 4 часа и 27 минути. Нямате време за губене? С DC зарядното устройство (допълнително оборудване) възстановете до 80% от батерията си само за 50 минути на станция за бързо зареждане.

 

Искате да подготвите температурата на купето, да проверите нивото на батерията или да започнете/спрете зареждането? Използвайте мобилното приложение MY Dacia*****, за да управлявате дистанционно своя пробег за още повече комфорт и семплост.

Spring Electric - Dacia electric city car

Дизайн, който разчупва всички правила

Готови ли сте да поемете в градската джунгла? Мощни линии, компактни размери, нов Dacia светлинен подпис, покривни греди, 14-инчови полирани джанти, задна предпазна кора и висок просвет... Новата Spring Electric съчетава пъргавината на градския автомобил със здравината на SUV,  докато прави впечатление с приключенския си вид.

 

Новата Spring Electric може да е малка, но е и просторна с 4 седалки, побиращи възрастен и модулен интериор. Моделът също така ви предлага най-добрия товарен обем в своята категория с просторния багажник (300 л*) и сгъваемата задна седалка. Толкова умно!

Spring Electric - Dacia electric city car

Лесно изживяване на борда

По-добри условия на шофиране и опростено ежедневно маневриране - Нашето оборудване е създадено, за да ви осигури практично и удобно изживяване на борда. Включва мултимедийната система MEDIA NAV и нейния 7-инчов сензорен екран, оборудван с Android Auto™ и Apple CarPlay™ съвместимост със смартфон, както и Bluetooth®, 3,5-инчов цветен екран на арматурното табло, асистент за паркиране назад и камера за задно виждане, напълно електрическо управление на волана, електрически стъкла, дистанционно заключване на автомобила, климатик и много други.

* Предстои сертификация

 

** Пълният цикъл на WLTP е стандартизиран цикъл. Състои се от 57% градски пътувания, 25% крайградски пътувания и 18% магистрални пътувания.

 

*** Домашната станция за зареждане Wallbox трябва да бъде инсталирана от одобрен професионалист.

 

**** Възползвайте се от гаранция за батерията на автомобила от 8 години/120 000 км.

 

***** Предстои да бъде лансирано в България в края на 2021 г.

Готови ли сте да бъдете изумени?

  • Spring Electric - Dacia electric city car
  • Spring Electric - Dacia electric city car
  • Spring Electric - Dacia electric city car
  • Spring Electric - Dacia electric city car

Междувременно...

DUSTER
DUSTER
На цена от 24 030 лв.
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
На цена от 23 390 лв.
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече