duster

Dacia Duster

на цена от 300 лв./месец

sandero diesel promo

Dacia Duster на цена от 300 лв./месец

Новата Dacia Duster винаги ще бъде най-добрият ти партньор, независимо къде искаш да отидеш. Вземи я сега на цена от 300 лв. на месец.

Посочената месечна вноска е валидна за новата Dacia Duster, ниво на оборудване Comfort, версия Blue dCi 115 4x2 с 2,2% лихвен процент, 25% авансова вноска, 30% остатъчна стойност и допълнителна отстъпка, която се начислява към крайната клиентска цена с ДДС, включваща версия и допълнително оборудване, за период от 60 месеца. Условията са само при сключване на договор за поръчка на нов автомобил. Метод на измерване WLTP. CO2 емисии при смесен цикъл (г/км): 126/132. Смесен разход (л/100 км): 4.8/5.0.

 

Офертата е валидна за бизнес клиенти до 15.06.2022г. 

Изчисли своя лизингов планСвържете се с търговски представител

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече