Alt Image S32vB

Дни на отворените врати

Запознай се с Dacia Jogger отблизо на Дни на отворените врати от 11 до 16 април в търговските представителства на Dacia в цялата страна. 

 

Запиши се предварително за тестдрайв, за да избегнем големи струпвания и изчакване за тестово шофиране.

Новата Dacia Jogger

Много пътешествия - един автомобил

Избери персонажа, който описва най-добре твоя начин на живот и интереси, и открий най-добрата конфигурация за твоето пътуване.

Кралят на къмпингите

Властелинът на пистите

Укротителят на вълните

Голямото семейство

Alt Image C29
alt

Кралят на къмпингите

У дома е там, където са лагерният огън, барбекюто и палатката ти. Условията не са от значение, а спокойните нощи под звездите са гарантирани, защото си подготвен за всякакви ситуации и носиш пълно оборудване със себе си. 

Alt Image C29

Твоята Jogger конфигурация: Вземи всичко необходимо за няколкодневно бягство сред природата плюс трима верни приятели.  

Alt Image C29
snow-2

Властелинът на пистите

Ако зависеше от теб, зимата щеше да е от декември до декември. Затова всяка прогноза за обилен снеговалеж е повод за празник, а екипировката ти винаги е в готовност за поредната серия от велики
спускания. 

Alt Image C29
2

Твоята Jogger конфигурация: Организирай цялата група приключенци за дълъг уикенд в планината.  В купето ще се съберете всички, а ските ви ще бъдат сигурно прикрепени върху модуларните релси на покрива.

Alt Image C29
surf-2

Укротителят на вълните

Жарко слънце и силен вятър — това е най-добрият коктейл, който може да ти забърка лятото. Независимо дали си се запътил към родното Черноморие, близката Гърция или далечната Португалия,
дъската неизменно е до теб и очаква всяка нова вълна. 

Alt Image C29
2

Твоята Jogger конфигурация: Вземи един сърф ентусиаст и две дъски, както и достатъчно багаж за вълнуваща седмица край морето. 

Alt Image C29
pic2

Голямото семейство

Всяко ваше пътешествие се усеща като Великото преселение на народите. Трябва да намерите място за колелата, за багажа на децата и за тях самите. А почивка без домашния любимец не е никаква почивка. Споменахме ли и вашия багаж? 

Alt Image C29

Твоята Jogger конфигурация: Вземи всичко нужно за едно дълго семейно пътешествие с две деца и един домашен любимец. 

може да харесате и...

DUSTER
DUSTER
на цена от 34620,00 лв.
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
на цена от 27440,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече