Logan седан

Новата Dacia LoganНе разказваме истории, а създаваме автомобили

на цена от 20 390 лв.

Дизайн

Просторният семеен седан

Новата Dacia Logan разкрива своя напълно обновен дизайн. Преработената предна част и мощен силует са подчертани от неговите нови характерни за марката Y-образни LED светлини. Седанът разполага с практично оборудване, модулен багажник и един от най-просторните салони в своя клас, което означава, че цялото семейство може да се наслаждава на възможно най-удобното пътуване.

  • Logan седан отзад
  • Екстериор на Logan седан
  • Екстериор отзад на Logan седан
  • Интериор – Logan
  • Интериор – Logan

Удобство в салона

Приятно усещане в салона

Ергономично арматурно табло на Logan

Ергономично арматурно табло

Шофирането е детска игра! В новата Dacia Logan всички основни функции за управление са поставени на едно и също място за още по-голяма ефективност.

Регулируем по височина волан на Logan

Регулируем волан по височина и дълбочина

Сбогувайте се със схващанията и болките в гърба! Нова, непозната до сега функция ви позволява да регулирате волана по височина и дълбочина бързо и лесно, за да постигнете оптимална позиция за шофиране.

Автоматичен климатик на Logan

Автоматичен климатик

Няма значение каква е температурата навън – температурата в салона на новата Dacia Logan е винаги комфортна.

Пътнически салон на Logan

100% комфортен пътнически салон

Предложете на пътуващите с вас възможно най-приятното пътуване! С новите седалки, преработени за още по-голям комфорт и сгъваемите масички с поставки за чаши отзад, новата Dacia Logan е готов да посрещне нуждите на цялото семейство.

Багажник на Logan

Просторен багажник

Готови за почивните дни! Просторният автоматично отварящ се багажник превръща товаренето и разтоварването на новата Dacia Logan в забавление.

Сгъваема задна многоместна седалка на Logan

Сгъваема задна многоместна седалка

Необходимо ви е повече пространство? Сгънете задната многоместна седалка и се възползвайте от още място за багаж, който може лесно да бъде подреден с 4 модулни органайзера за багажник.

Карта „свободни ръце“ на Logan

Карта „Свободни ръце“

Нямате време за губене? С картата „Свободни ръце“, отключвате и стартирате новата Dacia Logan само с едно натискане на бутон.

Електрически усилвател на волана на Logan

Електрически усилвател на волана

Улеснете маневрирането и се наслаждавайте на по-безопасно и по-комфортно шофиране с електрическия усилвател.

LED фарове на Logan

Къси LED светлини на фаровете

Късите LED светлини на фаровете на новата Dacia Logan се включват автоматично и осигуряват подобрена видимост както през деня, така и през нощта. За още по-голямо спокойствие зад волана, можете да се възползвате от автоматично включващите се чистачки за предно стъкло. 

Мултимедия

Модерна технология

Мултимедийна система Media Nav на Logan

Media Nav*

Не сваляйте поглед от пътя и вижте цялата информация, която ви е необходима, на големия 8-инчов сензорен екран с безжично репликиране на смартфон. Телефон, радио, GPS навигация, мултимедия и др. Свържете лесно смартфона си чрез Bluetooth® връзка и USB гнездо. Качественият звук от 6 вградени високоговорителя със сигурност ще ви остави без дъх.

Мултимедийно управление на Dacia Logan

Мултимедиен дисплей*

От големия 8-инчов сензорен екран с репликиране на смартфон имате лесен достъп до вашите любими приложения. Създайте идеалния музикален фон за вашите пътувания с 4-те вградени високоговорителя. 

Мултимедиен дисплей на мултимедийната система на Logan

Управление на мултимедии и приложение Dacia Media Control

С новата система за мултимедийно управление с радио и Bluetooth® връзка за телефон и вграден дисплей на 3,5-инчовия екран за водача, можете да управлявате аудио системата от волана. За още по-голямо удобство в салона, приложението Dacia Media Control улеснява достъпа до любимата ви навигационна система от телефона и показва интерфейса на радиото на екрана. В предните врати са монтирани 2 високоговорителя. 

* Съвместимо с Android Auto™ и Apple CarPlay™. 

Активни системи за безопасност

Всичко е точно като за вас!

Версии

Изберете своята нова Dacia Logan

Essential

Essential

на цена от 20 390 лв.
Comfort

Comfort

на цена от 23 690 лв.

Новата Dacia Logan в подробности

Може да харесате и...

НОВАТА DACIA SANDERO
НОВАТА DACIA SANDERO
на цена от 19 600 лв.
НОВАТА DACIA SANDERO STEPWAY
НОВАТА DACIA SANDERO STEPWAY
на цена от 24 200 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече