Новата Dacia Spring – електрически градски автомобил

Новата Dacia Spring

Достъпна за всички
на цена от 33 500 лв.

Напълно електрическият градски автомобил

Dacia Spring се отличава със своя уникален стил на SUV, комбиниран с напълно електрически силов агрегат. Този градски автомобил разполага с всичко, което харесвате в марката Dacia, като придава допълнително удоволствие към ежедневното ви шофиране.

  • Екстериор на новата Dacia Spring
  • Екстериор на новата Dacia Spring
  • Новата Dacia Spring с приключенски дух
  • Интериор на новата Dacia Spring

пробег и зареждане

електрическото шофиране е изключително лесно

Сигурен пробег на новата Dacia Spring

Сигурен пробег

Dacia Spring предлага пробег до 230 км при комбиниран цикъл WLTP* и 305 км при цикъл WLTP City. В заредено състояние нейната компактна батерия (27,4 кВч) е достатъчна за една седмица градско шофиране!

Комбинираният цикъл WLTP включва 57% градски, 25% междуградски пътувания и 18% пътувания по магистрала.

Зареждане на новата Dacia Spring

Зареждайте навсякъде и по всяко време

Направете почивка по пътя, за да заредите своята Dacia Spring. Бързате? С бързото зарядно устройство (допълнително оборудване) ще възстановите до 80% от заряда на батерията за по-малко от час на станция за бързо зареждане.

У дома имате нужда само от обикновен домашен контакт! Искате да зареждате още по-бързо? Монтирайте модул Wallbox и зареждайте за по-малко от 5 часа.

Новата Dacia Spring My Dacia

Насладете се на безпроблемно шофиране

Улеснете живота си мобилното приложение MY Dacia! Задайте предварително температурата в салона, проверете степента на заряд на батерията и включете или изключете зареждането от вашия смартфон.

Предстоящо лансиране на приложението за България през ноември 2021 г.

Удобство в салона

практичен за ежедневно използване

4 напълно оразмерени седалки на новата Dacia Spring

4 пълноразмерни седалки

Пътувайте комфортно, независимо дали сте сами или с 2, 3 или 4 пътника в салона на вашата Dacia Spring!

Обем на багажника на новата Dacia Spring

290 л* обем на багажника

Със своя просторен багажник и сгъваемата задна многоместна седалка, Dacia Spring ви предлага и най-добрата товароносимост в своята категория. Толкова хитро!

Място за съхранение в новата Dacia Spring

23,1 л място за съхранение

Dacia Spring обединява пространство и модулност в рамките на своите интелигентни решения за място за съхранение, за да може всичко да ви е под ръка.

* 270 дм3 VDA.

Media Nav*

Наслаждавайте се на пътуването... вашата система Media Nav се грижи за всичко! Телефон, радио, мултимедия, GPS навигация: намерете всичко, което ви е необходимо, на 7-инчовия сензорен екран. Искате ли да слушате любимите си списъци с песни? Свържете смартфона си чрез Bluetooth® или с помощта на жака и USB портовете. Трябва да заредите? Позволете на навигацията да ви заведе до най-близката станция за зареждане.

Дублиране на екрана на смартфона

Използвайте любимите си приложения без да откъсвате очи от пътя! С Android Auto™ и Apple CarPlay™ екранът на вашия смартфон се показва безпроблемно на 7-инчовия сензорен екран.

* Съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™. 

Режим Есо

В режим Есо можете да се движите изцяло на ток за по-дълго време! Чрез автоматично оптимизиране на някои от функциите на автомобила можете да увеличите ресурса на батерията.

Рекуперативно спиране

Увеличете пробега си докато сте в движение! Рекуперативното спиране захранва батерията с енергия, възстановена по време на спиране и намаляване на скоростта. Така разполагате с повече време за движение между отделните зареждания!

помощни системи за водача и безопасност

Улеснете пътуванията си

Strapline

Title;

Introduction

Lorem ipsum dolor sit amet. consectetur adipiscing elit. Vivamus quis tellus eget lorem luctus semper sed eget ligula. Aliquam erat volutpat. Phasellus risus augue

Strapline

Title;

Introduction

Lorem ipsum dolor sit amet. consectetur adipiscing elit. Vivamus quis tellus eget lorem luctus semper sed eget ligula. Aliquam erat volutpat. Phasellus risus augue

Версии

Изберете своята нова Dacia Spring

Comfort

Comfort

на цена от 33 500 лв.

  • Климатик
  • Активен спирачен асистент
  • Автоматични фарове
Comfort Plus

Comfort Plus

на цена от 36 350 лв.

  • Радио, Bluetooth (телефон + аудио стрийминг), USB + AUX IN входове
  • Ограничител на скоростта

Новата Dacia Spring в подробности

може да харесате и...

SANDERO
SANDERO
на цена от 20 590 лв.
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
на цена от 25 740 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече