Новата Dacia Spring

пробег, батерия и зареждане

  

изчислете пробега и времето за зареждане на вашето електрическо Twingo Spring

Регулирайте настройките на Dacia Spring и въведете начина на използване на автомобила, за да направите оценка на пробега

Регулирайте настройките и задайте целево ниво, за да изчислите времето за зареждане за всеки тип зарядна станция.

никога не губете мощност на батерията

у дома
у дома

Включете Dacia Spring в стандартен домашен контакт с помощта на специалния кабел. За още по-бързо зареждане за по-малко от 5 часа, монтирайте зарядна станция Wallbox.**

На пътя
На пътя

Когато сте на път, можете да се възползвате от обществени зарядни станции, за да заредите своя електрически автомобил. Нямате време за губене? Поръчайте бързо зарядно устройство (допълнително оборудване), за да си осигурите достъп до станции за бързо зареждане и възстановете до 80% от заряда в батерията за по-малко от час!

* WLTP City съответства на градската част от стандартизирания цикъл. Комбинираният цикъл по WLTP е стандартизираният цикъл. Той включва 57% градски, 25% междуградски пътувания и 18% пътувания по магистрала.

 

** Свързана чрез допълнителния кабел Type 2 Mode 3, предоставен при покупката на автомобила, домашната зарядна станция Wallbox трябва да се монтира от одобрен квалифициран специалист.

Увеличете пробега си

Режим Есо на новата Dacia Spring

Режим ЕСО

Активирайте режим Есо, за да подобрите пробега си! Увеличете пестенето на енергия на вашата Dacia Spring с до 9% като ограничите скоростта до 100 км/ч и регулирате някои от функциите, които изразходват най-много енергия.

Зареждане на една ръка разстояние

Новата Dacia Spring My Dacia

MY Dacia

Влезте в мобилното приложение MY Dacia, за да наблюдавате своя автомобил и да се движите изцяло на ток всеки ден.

 

Проверете пробега и активирайте или деактивирайте зареждане в зависимост от часовете на нощната тарифа. Зареждайте практично! 

 

 

 

 

* Предстоящо лансиране на приложението в България през ноември 2021 г.

 

 

Намерете станции за зареждане наблизо

готови ли сте да вземете електрическия автомобил Twingo Spring за едно кръгче?

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече