Експозиционният модел Dacia Spring – електрическа революция на цените на Dacia

100% електрически, Dacia Spring отваря нова глава в успешната история на марката Dacia. Изпълняваме ангажимента си винаги да предлагаме семпли, модерни и надеждни автомобили на справедлива цена. 

 • Мострен модел Dacia Spring
 • Мострен модел Dacia Spring

Първият електрически автомобил Dacia – на най-достъпна цена на пазара!

Електрическа революция от Dacia!

Заложихме на експертния опит на Groupe Renault, пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в продължение на повече от 10 години, за да осъществим тази революция. Нашата цел е да предложим устойчива мобилност, достъпна за всеки.

 

Експозиционният модел Dacia Spring е съществена част от тази визия! Фокусирайки се върху най-важното, той задава тенденцията за 100% електрически градски автомобил, който съчетава 3-те основни ценности на Dacia: семпли, надеждни и достъпни автомобили. Сега повече от всякога се стремим да направим мобилността по-достъпла и приятна за възможно най-много хора.

 

Първите модели серийно производство на експозиционния модел Dacia Spring ще се предлагат през 2021 г. Както частни  така и корпоративни клиенти ще могат да се възползват от всички предимства, предлагани от електрическите автомобили.

 

 

Мострен модел Dacia Spring
Мострен модел Dacia Spring

Наелектризиращ градски автомобил!

Със своя 100% електрически двигател експозиционният модел Dacia Spring разбива всички общоприети правила! Благодарение на своята дръзка кросоувър визия, компактен размер и изкусен дизайн това е идеалният автомобил, който ви осигурява спокойствие във всекидневието.

Експозиционният модел Dacia Spring разкрива и новия светлинен подпис на Dacia, който ще се превърне в емблема на нашата идентичност в бъдещите модели...

За спокойно градско и междуградско пътуване стандартната версия на този лек, компактен градски автомобил с 5 врати ще осигурява пробег от над 200 км (WLTP*).

 

 

*Данни само с информационна цел. 

 

Dacia: Верни на най-важното, най-добро съотношение между цена и качество

Семпъл

Семпъл

Автомобилите Dacia са проектирани внимателно, използването им е удобно, а поддръжката – лесна. Предлагаме ви прекрасни модели на цени, достъпни за всеки.

Практичен

Практичен

Най-важното, от което имате нужда! С експозиционния модел Dacia Spring заложете на отлична автономност на най-добра цена. 

Издръжлив

Издръжлив

Вашата Dacia е с вас всеки ден, където и да отивате! 

Преминете от концепция в реалност!

Гамата на Dacia

Гама

Нашите автомобили Dacia

Вижте
Dacia Duster

Най-добрият всъдеход

Dacia Duster

Разгледайте
 • SubPrefooter Icon

  Dacia е близо до васМрежа от дилърства в цялата страна

 • SubPrefooter Icon

  24-часова пътна помощ в България7 дни в седмицата

 • SubPrefooter Icon

  Експертен опитКонкретни решения, подходящи за всяка потребност

 • SubPrefooter Icon

  На ваше разположениеНа 0700 12 212 в работни дни от 9 до 19 ч.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече