Dacia Duster

Двигатели

БОГАТ ИЗБОР СПОРЕД ВСИЧКИ ВАШИ ПОТРЕБНОСТИ

ECO-G
ECO-G 100
ECO-G: икономии

Dacia Duster вече се предлага с двугоривен бензинов и пропан-бутанов двигател Dacia: ECO-G. Вграден още при производството на автомобила, безопасният и ефективен двигател ECO-G предлага по-чиста и по-екологична алтернатива. С това решение можете да поддържате ниски разходи за гориво, като същевременно намалите емисиите си на СО2. И това не е всичко! Лесен за използване, той е снабден с два горивни резервоара – единият е за бензин, а другият – за пропан-бутан, като по този начин пробегът на Dacia Duster се увеличава значително. Със своя турбокомпресор и мощност 100 к.с. двигателят ECO-G съчетава икономичността с удоволствието.
БЕНЗИНОВИ
Оборудвана с бензинови двигатели, снабдени с филтър за твърди частици и отговарящи на всички действащи стандарти Euro 6, Dacia Duster съчетава комфорта при шофиране с още по-голяма грижа за околната среда. А с ангренажните ремъци можете да постигнете икономии в бюджета за редовна поддръжка. Толкова хитро!
TCe 90
Спокойствие всеки ден

Това последно поколение 3-цилиндрови двигатели с турбокомпресор и мощност 90 к.с. предлага по-екологично, приятно и динамично удоволствие от шофирането. Предлага се с 2-колесно задвижване и 6-степенна механична скоростна кутия.
TCe 130
Гъвкавост и ефективност

С въртящ момент от 240 Nm, този 4-цилиндров двигател с турбокомпресор и мощност от 130 к.с. ви позволява да контролирате разхода на гориво, заедно с динамично и плавно шофиране. Предлага се с 2-колесно задвижване и с 6-степенна механична скоростна кутия.
TCe 150 4x4
Удоволствието да се движиш по всички пътища

Този 4-цилиндров двигател с турбокомпресор и мощност 150 к.с. генерира въртящ момент от 250 Nm, за да осигури както удоволствие от шофирането, така и ефективност. Предлага се с 4-колесно задвижване с механична скоростна кутия. Дори когато излезете от утъпканите пътища!
TCe 150 EDC
Комфорт и удоволствие от шофирането

В своята версия с 2-колесно задвижване, този 4-цилиндров двигател с турбокомпресор и мощност от 150 к.с. вече се предлага с 6-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Най-важното за плавно и забавно шофиране по време на вашето пътуване.
ДИЗЕЛОВИ
dCi 115
Ефективност и гъвкавост

В комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия, този 4-цилиндров двигател с турбокомпресор се предлага за варианти с 2-колесно и 4-колесно задвижване. Той комбинира мощност и гъвкавост, за да ви помогне да контролирате разхода на гориво. Дори при пътувания на дълги разстояния!


МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Sandero Stepway
Logan