Dacia Duster SUV

Duster

SUV по природа
ДИЗАЙН

SUV С НЕНАДМИНАТА ГЪВКАВОСТ!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Dacia Duster е готова да се отправи с вас на всички приключения и се доказва като емблематичния семеен SUV.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Duster

МУЛТИМЕДИЯ

2 ИНОВАТИВНИ МУЛТИМЕДИЙНИ СИСТЕМИ

Media Nav – Новият Duster
Media Nav*
Телефон, радио, GPS навигация, подобрена система 4X4 Monitor (във версия 4Х4), мултимедия и т.н. Никога не изпускате пътя от поглед. Можете да имате достъп до вашите данни на 8-инчовия сензорен екран с жично или безжично репликиране на смартфона, когато го свържете чрез Bluetooth® или USB портовете. С 6 интегрирани високоговорителя се наслаждавате на още по-добро качество на звука на любимата си музика.
Media Display – новият Duster
Media Display*
Използвайте функцията за жично репликиране на смартфона на мултимедийната система Media Display на Dacia Duster. Можете да имате достъп до любимите си приложения от 8-инчовия сензорен екран: телефон, радио, подобрена система 4X4 Monitor (във версия 4Х4) и много други. От тръгването до пристигането – пътувате и се наслаждавате на любимите си музикални изпълнения с 4 вградени високоговорителя.

*съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™.


УДОБСТВО В САЛОНА

КОМФОРТ ПО ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

ФУНКЦИИ
Голям среден екран – новият Duster
Голям 8-инчов сензорен екран
Наслаждавайте се на още по-голям комфорт. Мултимедийната система е оборудвана с 8-инчов сензорен екран, който улеснява разчитането и ползването на данни.
Ергономична средна конзола – новият Duster
Ергономична средна конзола
Средната конзола е снабдена с 2 USB порта отпред и 2 USB порта отзад, поставки за чаши и плъзгащ се подлакътник, който ви осигурява още повече място за съхранение (почти 1,1 л). Лесно е да поддържаш реда.
Автоматичен климатик – новият Duster
Автоматичен климатик
От точка А до точка Б можете да регулирате температурата по ваше желание и да се наслаждавате на оптимални условия в салона!
ТЕХНОЛОГИЯ
Камера Multiview – новият Duster
Камера Multiview
Със системата с Multiview камера и нейните 4 камери (отпред, отзад и отстрани), вашите маневри стават още по-прецизни. А когато паркирате, системата се активира автоматично, когато скоростната кутия се превключи на задна предавка. Когато е необходимо, можете да я активирате и ръчно.
Репликация на смартфона – новият Duster
Репликация на смартфона
Водете разговори, следвайте GPS маршрут, слушайте списъка с любими песни и много други. Свържете безпроблемно смартфона си с всички ваши приложения от 8-инчовия сензорен екран на мултимедийната система.
Карта „свободни ръце“ – новият Duster
Карта „Свободни ръце“
Нямате свободна ръка? Няма проблем! Използвайте картата „Свободни ръце“ за лесно отключване и стартиране на Dacia Duster.

*съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™.

Duster Extreme

Lorem ipsum

ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО ВЕРСИЯ - НАЧИН НА МИСЛЕНЕ
Останете свързани с природата с Duster Extreme, по-здрав и с извънградски стил!
ГЪВКАВОСТ
Система 4x4 монитор – новият Duster
Система 4x4 Monitor*
Подобрете комфорта на шофиране в салона на Dacia Duster. Използвайте 8-инчовия сензорен екран на мултимедийната система за достъп до най-различна информация: ъгъл на наклон, ъгъл на преместване, компас, висотомер и адаптивен контрол при спускане по наклон.
Пътен просвет – новият Duster
Пътен просвет 214 мм*
Готови ли сте за приключения? Пътувайте по черните пътища спокойно с офроуд възможностите на Dacia Duster и нейния пътен просвет от 214 мм.
Гуми – новият Duster
Всесезонни гуми*
Разкалян терен? Заснежен път? Труден маршрут? Не изпадайте в паника! С оптималното сцепление на гумите на Dacia Duster нищо не може да ви спре.

*предлага се във версия 4х4.
**етикет 3PMSF.ОТКРИЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО DACIA AR
ЗАБАВНО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ, С КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ГАМАТА НА DACIA...
в добавена реалност!

Приложението Dacia AR ви дава достъп до гамата на Dacia, за да ги разгледате в комфорта на вашата среда. Независимо дали се намирате в градска среда или сред природата, може да разгледате моделите на Dacia навсякъде!
За да изтеглите приложението:
  • сканирайте QR кода със смартфона си
  • или кликнете на бутона по-долу, за да откриете съвместимата с вашия смартфон версия.

ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ВОДАЧА И БЕЗОПАСНОСТ

SUV, ПРОЕКТИРАН С МИСЪЛ ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ


РАЗМЕРИ

SUV с перфектни размериМОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Sandero Stepway
Logan