Dacia Duster SUV

Duster

Автентичният SUV

SUV С УНИВЕРСАЛНОСТ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ!

Новият Dacia Duster с удоволствие ще участва във всички ваши приключения и се очертава като емблематичния семеен SUV на Dacia.
Нов Duster SUV с нов дизайн на предницата
ОБНОВЕН ДИЗАЙН НА ПРЕДНАТА ЧАСТ
Стилният Y-образен светлинен подпис в предния край подчертава 3D дизайна на решетката и подсилва здравия стил на новия Dacia Duster.  
Ново Duster SUV LED осветление
LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Новите предни и задни светлини на Dacia Duster използват новаторска LED технология за още по-добра видимост.
Нови Duster SUV 16" и 17" джанти
ДИНАМИЧНА ЗАДНА ЧАСТ
Със своя преработен спойлер и 16" и 17" алуминиеви джанти, новият Dacia Duster прегръща аеродинамичния вид. Ясна покана за пътуване!
Interior - New Duster SUV
ИНОВАТИВНА ЦЕНТРАЛНА КОНЗОЛА
Неговата централна конзола с плъзгащ се подлакътник ви предлага 1,1 литра място за съхранение. Насладете се на 2 предни и 2 задни USB порта, за да посрещнете нуждите на цялото семейство.  
Interior - New Duster SUV
ЕРГОНОМИЧНИ СЕДАЛКИ
Насладете се на пътуването си с новия Dacia Duster с неговите 5 преработени седалки в пълен размер, оборудвани с още по-удобни облегалки за главата.  

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Duster

Повече от просто версия, начин на мислене
Останете свързани с природата с Duster Extreme, по-здрав и с извънградски стил!

МУЛТИМЕДИЯ

2 ИНОВАТИВНИ МУЛТИМЕДИЙНИ СИСТЕМИ

Media Навигатор - Нов Duster
Media Nav*
Телефон, радио, GPS навигация, подобрена система 4X4 Monitor (във версия 4X4), мултимедия и др. Няма нужда да откъсвате очи от пътя. Можете да получите достъп до вашата информация на 8-инчовия сензорен екран с кабелно или безжично дублиране на смартфон, когато свържете вашия смартфон чрез Bluetooth® или USB порт. С 6 интегрирани високоговорителя можете да се насладите на още по-добро качество на звука, когато се поклащате в такта на любимата си музика.
Media Display - New Duster
Media Display*
Използвайте функцията за дублиране на кабелен смартфон на вашата нова мултимедийна система Dacia Duster Media Display. Можете да получите достъп до любимите си приложения от 8-инчовия сензорен екран: телефон, радио, подобрена система за монитор 4X4 (във версия 4X4) и др. От тръгване до пристигане пътувайте с любимите си концерти с неговите 6 вградени високоговорителя.  
* съвместим с Android Auto™ и Apple CarPlay™.  

ПРИЯТНО ШОФИРАНЕ

КОМФОРТ НА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Голям централен екран - Нов Duster
ГОЛЯМ 8” ТЪЧСКРИЙН
Насладете се на още по-голям комфорт. Вашата мултимедийна система е оборудвана с 8-инчов сензорен екран, който прави четенето и използването на вашата информация лесно.  
Ергономична централна конзола - нов Duster
ЕРГОНОМИЧНА ЦЕНТРАЛНА КОНЗОЛА
Централната конзола е снабдена с 2 USB порта отпред и 2 отзад, поставки за чаши и плъзгащ се подлакътник, за да ви предложи още повече място за съхранение (почти 1,1 литра). Лесно е да останете организирани.  
Automatic air conditioning - New Duster
АВТОМАТИЧЕН КЛИМАТИК
От точка А до точка Б контролирайте температурата в автомобила според нуждите и се наслаждавайте на оптимален топлинен комфорт!  
ТЕХНОЛОГИЯ
Multiview camera - New Duster
КАМЕРА MULTIVIEW
Със системата с Multiview камера и нейните 4 камери (отпред, отзад и отстрани), вашите маневри стават още по-прецизни. А когато паркирате, системата се активира автоматично, когато скоростната кутия се превключи на задна предавка. Когато е необходимо, можете да я активирате и ръчно.
Smartphone mirroring - New Duster
РЕПЛИКАЦИЯ НА СМАРТФОНА
Водете разговори, следвайте GPS маршрут, слушайте списъка с любими песни и много други. Свържете безпроблемно смартфона си с всички ваши приложения от 8-инчовия сензорен екран на мултимедийната система.
Hands-free card - New Duster
КАРТА „СВОБОДНИ РЪЦЕ“
Нямате свободна ръка? Няма проблем! Използвайте картата „Свободни ръце“ за лесно отключване и стартиране на Dacia Duster.
* compatible with Android Auto™ and Apple CarPlay™. 
УНИВЕРСАЛНОСТ
4x4 monitor system - New Duster
СИСТЕМА 4X4 MONITOR*
Подобрете комфорта на шофиране в салона на Dacia Duster. Използвайте 8-инчовия сензорен екран на мултимедийната система за достъп до най-различна информация: ъгъл на наклон, ъгъл на преместване, компас, висотомер и адаптивен контрол при спускане по наклон.
Ground clearance - New Duster
ПЪТЕН ПРОСВЕТ 214 ММ*
Готови ли сте за приключения? Пътувайте по черните пътища спокойно с офроуд възможностите на Dacia Duster и нейния пътен просвет от 214 мм
Tyres - New Duster
ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ*
Разкалян терен? Заснежен път? Труден маршрут? Не изпадайте в паника! С оптималното сцепление на гумите на Dacia Duster нищо не може да ви спре.
* available in 4x4 version.
** 3PMSF label.

ОТКРИЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО DACIA AR

ЗАБАВНО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИЛОЖЕНИЕ, С КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ГАМАТА НА DACIA...
в добавена реалност!
Приложението Dacia AR ви дава достъп до гамата на Dacia, за да ги разгледате в комфорта на вашата среда. Независимо дали се намирате в градска среда или сред природата, може да разгледате моделите на Dacia навсякъде! 
За да изтеглите приложението: 
  • сканирайте QR кода със смартфона си
  • или кликнете на бутона по-долу, за да откриете съвместимата с вашия смартфон версия.

     


    Може да харесате още...