Новата Dacia Jogger ECO-G

Jogger ECO-G

на цена от

36 190 лв.
ECO-G: ИКОНОМИЧЕН И ПРАКТИЧЕН
Най-доброто от двата свята: на бензиновите и пропан-бутановите двигатели

Dacia Jogger се предлага с ECO-G 100! Двигателят с двугоривна система от Dacia ви позволява да намалите разхода на гориво с до 40% и въглеродните емисии. Зареждането с гориво е невероятно лесно, тъй като превключването се извършва в движение!
НОВИЯТ 7-МЕСТЕН СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ ОТ DACIA
Трябва ви място, когато отивате да пазарувате през деня или се отправяте на голямо пътешествие със семейството и приятелите? Предлагана във версии с 5 и 7 места и с гама от двигатели, подходящи за всеки, ще ви се замае главата от нейния просторен салон и впечатляващи аксесоари.
*Посочените данни са изчислени на база актуалните цени на горивата бензин и пропан-бутан (източник: https://bg.fuelo.net/ ) към 19.04.2023 г., калкулирани по среден разход за гориво на версия Extreme TCe 110 и версия Extreme ECO-G 100. Метод на измерване: WLTP. CO2 емисии при смесен цикъл (г/км): 119/138. Смесен разход (л/100 км): 7.7/7.8 (пропан-бутан). Смесен разход (л/100 км): 5.6/5.7 (бензин). Реалният разход на гориво зависи от употребата на превозното средство, оборудването, стила на шофиране и други условия (пътна настилка, трафик, товар, брой пътници и др.). Изчисленията са направени при условие, че автомобилът се движи само на пропан-бутан.

ОПРОСТЕН, ДОКАЗАН И ИКОНОМИЧЕН!

Предимства на новата пропан-бутанова Dacia Duster ECO-G
Надеждна технология...
  • До 1300 км автономия*
  • До 40% по-нисък разход на гориво**
Предимства на новата пропан-бутанова Dacia Duster ECO-G
Изпитана и доказала се технология
  • Оригинална модификация
Предимства на новата пропан-бутанова Dacia Duster ECO-G
Лесна за използване технология!
  • Лесно зареждане на резервоара
  • Лесна за експлоатация от водача
*Изчисленията са направени на база разход на гориво по WLTP смесен разход (л/100 км): LPG: 7,7/7,8, бензин: 6,0/6,1 за версия Jogger Extreme ECO-G с вместимост на резервоара LPG 40 л и бензин 50 л. 

** Метод на измерване WLTP. CO2 емисии при смесен цикъл (г/км): 119/138, смесен разход на гориво (л/100 км): LPG: 7,7/7,8 бензин: 6,0/6,1 за версия Jogger Extreme ECO-G. WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) - хармонизирана в световен мащаб процедура за изпитване на леки и лекотоварни превозни средства. Реалният разход на гориво зависи от употребата на превозното средство, оборудването, стила на шофиране и други условия (пътна настилка, трафик, товар, брой пътници и др.)

РАЗГЛЕДАЙТЕ НЕЙНОТО ОБОРУДВАНЕ!МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Duster
Sandero Stepway