Новата Dacia Jogger – 5- или 7-местен семеен автомобил

Jogger

Нов прочит на 7-местния семеен автомобил
ДИЗАЙН

7-МЕСТНИЯТ СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ С НОВ ПРОЧИТ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Новата Dacia Jogger се отличава със своята универсалност, обединявайки в себе си размерите на комби автомобил, салона на автомобил за свободното време и предимствата на семеен SUV.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Jogger

МОДУЛАРНОСТ

ВИСОКО НИВО НА МОДУЛНИ РЕШЕНИЯ

Предлагана във версии с 5 или 7 седалки със стандартен размер, Dacia Jogger съчетава комфорт и простор в салона! Нейните различни конфигурации ви позволяват да я променяте така, че да отразява вашата индивидуалност.
Новата Dacia Jogger – салон на 7-местния автомобил
7-местен
НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

7 седалки със стандартен размер означава, че можете да пътувате комфортно с приятелите или семейството си. Всички пътуващи отзад, седящи на 2-рия и 3-тия ред, могат да се наслаждават на достатъчно просторно място. 7-местната версия на Dacia Jogger се модифицира според вашите желания! Извадете седалките от 3-тия ред, за да се възползвате от просторен багажник, в който да поставите всичко, което ви е необходимо.
Новата Dacia Jogger – салон на 5-местния автомобил
5-местен
НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ПРАКТИЧНО ШОФИРАНЕ

В салона на Dacia Jogger се побират до 5 души! Освен от нейните интелигентно проектирани многочислени отделения за съхранение, можете да се възползвате и от багажник с просторен обем, достигащ до л при свалени задни седалки.

ОБОРУДВАНЕ

ПОВЕЧЕ УДОБСТВО В САЛОНА

КОМФОРТ И УНИВЕРСАЛНОСТ
Модулни греди за багажник на покрива – Новата Dacia Jogger
Модулни релси за багаж на покрива
Тръгвате на път със семейството? Отивате да спортувате в края на седмицата? Пригответе се за път без никакви ограничения! Пътувайте с вашия багаж директно върху гредите за багажник на покрива или монтирайте горен багажник за нула време. Пригответе се за път!
24 л място за съхранение – Новата Dacia Jogger
23 л място за съхранение
Dacia Jogger разполага с много места за съхранение, с много добре замислени и лесно достъпни отделения за всеки.
МУЛТИМЕДИЯ
Независимо от версията, разгледайте пълноценната мултимедийна система зад волана на Dacia Jogger!
Media control – Новата Dacia Jogger
Media Control
Media Control улеснява вашето пътуване. Тази система включва станция за свързване с вашия смартфон, дисплей на 3,5-инчовия екран за водача, бутони върху волана и два високоговорителя. Ще ползвате още опции, ако свържете вашия смартфон чрез Bluetooth® или с помощта на приложението Dacia Media Control. Използвайте навигационната си система и слушайте любимата си музика!
Media Display – Новата Dacia Jogger
Media Display
Отидете още по-далеч с Media Display. 4-те високоговорителя и големият 8-инчов сензорен екран на системата ви осигуряват подобрена видимост на функциите зад волана. Нейният интуитивен интерфейс е не само съвместим с Bluetooth®, но също така и с Android AutoTM и Apple CarPlayTM.
 Dacia система Media Nav – Новата Dacia Jogger
Media Nav
Радио, мултимедия, съвместимост с Android AutoTM и Apple CarPlayTM безжично и др. С Media Nav нямате нужда от нищо повече! С нейните 6 вградени високоговорителя, ще се наслаждавате още повече на кристално чист звук, когато слушате любимите си песни отново. Направете пътуванията си безоблачни с нашата бордова навигационна система, заедно с основните функции.
ТЕХНОЛОГИЯ
Къси LED светлини на фаровете – Новата Dacia Jogger
Къси LED светлини на фаровете
Изберете безопасността! Фаровете на Dacia Jogger се включват автоматично, като ви осигуряват оптимална видимост, независимо от условията.
Електронна ръчна спирачка – Новата Dacia Jogger
Електронна ръчна спирачка
Електронната ръчна спирачка е лесна за използване, като ви позволява да пътувате по-безпроблемно.
Карта „свободни ръце“ – Новата Dacia Jogger
Карта „свободни ръце“
„Свободни ръце“! Отворете вратите и стартирайте двигателя. Няма по-лесно от това в Dacia Jogger. Картата „свободни ръце“, скрита във вашата чанта или джоб, се грижи за всичко.


ОТКРИЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО DACIA AR
ЗАБАВНО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ, С КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ГАМАТА НА DACIA...
в добавена реалност!

Приложението Dacia AR ви дава достъп до гамата на Dacia, за да ги разгледате в комфорта на вашата среда. Независимо дали се намирате в градска среда или сред природата, може да разгледате моделите на Dacia навсякъде!
За да изтеглите приложението:
  • сканирайте QR кода със смартфона си
  • или кликнете на бутона по-долу, за да откриете съвместимата с вашия смартфон версия.

ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ВОДАЧА И БЕЗОПАСНОСТ

ВСИЧКО Е ТОЧНО КАТО ЗА ВАС


размери

Просторен семеен автомобилМОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Duster
Sandero Stepway