МУЛТИМЕДИЙНИ СИСТЕМИ НА DUSTER

Нови функции, които улесняват ежедневието ви
Нова Media Nav Live
Пригответе се за свързаност по време на шофиране без аналог. Разгледайте Media Nav Live на удобния 10-инчов екран на таблото.

С Media Nav Live имате достъп до набор от удобни, лесни за използване модерни функции: свързана навигация, свързани услуги, App Store, безжично репликиране на екрана на смартфона, аудиосистема Arkamys 3D.

  Новата Media Control
  Смартфонът ви се трансформира в бордови компютър. Приложението Dacia Media Control (налично за Android и iOS) ви осигурява безпроблемна свързаност с вашия многофункционален екран. 

  Новата система Dacia Media Control е с обновен интерфейс, за да ви предостави най-важните функции. Открийте Travel Companion за Media Control, приложението, което следи нивата на умора и предлага спирки за почивка по време на вашето пътуване.

   Нова Media Display
   Тръгнете спокойно на път с помощта на Media Display!
   С голям 10-инчов сензорен екран новата Media Display ви помага лесно да управлявате вашите разговори и музика. Освен това се възползвате от безжично репликиране на екрана на смартфона за извеждане на всичките ви любими приложения на екрана.
    
   С вашия смартфон и пакета за дистанционни услуги можете да локализирате автомобила си на карта, да включите светлините или клаксона дистанционно, за да намерите автомобила си на паркинг. Можете също да проверявате своя пробег и оставащия пробег и да се възползвате от FOTA* актуализации до 5 години.. 

   *FOTA = Firmware over the air, meaning you can get software updates without having to go to your dealership