Dacia Sandero Stepway

Размери & Двигатели

КРОСОУВЪР ИЗЛЪЧВАНЕ С ПЕРФЕКТНИ РАЗМЕРИ

Основни размери (мм)
Обща дължина                    
4089
Обща ширина
1761
Обща височина
1533
Височина с отворена задна врата           
622
Преден надвес                
846
Заден надвес                
654
Междуосие     
2589
Обем на багажника (дм³)
Капацитет на багажник mini         320
Капацитет на багажник maxi                   
1200
Резервоар за гориво (в литри)         
50

ЕФЕКТИВНИ ДВИГАТЕЛИ

Печеливша комбинация! Контролирайте консумацията си и намалете бюджета си за поддръжка с нашите двигатели, проектирани да поддържат ежедневието ви.
LPG
ECO-G 100 ECO-G: спестявайте!
Sandero Stepway вече се предлага с двугоривния бензинов и пропан-бутан двигател на Dacia: ECO-G. Интегриран при конструирането на автомобила, безопасният и ефективен двигател ECO-G предлага по-чиста и по-екологична алтернатива. С това решение можете да намалите разходите си за гориво, като същевременно намалите емисиите на CO2. И това не е всичко! Лесен за използване, той разполага с два резервоара за гориво – един бензинов и един пропан-бутан – и значително разширява обхвата на шофиране на вашето Sandero Stepway. Със своето турбо и 100 к.с. вашият двигател ECO-G съчетава спестяванията с удоволствието.
БЕНЗИН
Със своите бензинови двигатели, оборудвани с филтър за твърди частици и отговарящи на новите действащи стандарти Euro6, Sandero Stepway комбинира комфорт при шофиране с повече отношение към околната среда.
TCe 90
Супер универсален
Предлага се с ръчна скоростна кутия, това най-ново поколение 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. е по-щадящ околната среда и предлага невероятна реакция и управляемост. С неговия ангренажен ремък можете да спестите още повече и да намалите ежедневния си бюджет за поддръжка. Толкова хитро!
TCe 90 CVT
Удоволствие при шофиране
Насладете се на гладко и приятно шофиране! Оборудван с нашето ново поколение CVT 2-педална автоматична скоростна кутия, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. осигурява плавен старт, гъвкави ускорения и смяна на предавките без „пружиниращ“ ефект. Отпуснете се!
SCe 65
Достъпен
Предлага се с ръчна скоростна кутия, този модерен 3-цилиндров двигател с 65 к.с. е проектиран да оптимизира вашите пътувания из града с Sandero. Неговият ангренажен ремък също ви помага да ограничите разходите за поддръжка. Доказва се като постоянен съюзник за вашите ежедневни нужди.
TCe 110
Въртящ момент и удоволствие от шофирането
Това най-ново поколение 3-цилиндров бензинов двигател с турбокомпресор и директно впръскване развива 110 к.с., като ви дава възможно най-доброто съотношение между производителност и гориво за удоволствие от шофирането. Техническите иновации осигуряват повече въртящ момент при ниски обороти за повече удоволствие на пътя. Забавлявай се!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ОТПРАВИТЕ НА ПЪТЕШЕСТВИЕ С DACIA SANDERO STEPWAY?