DACIA SANDERO STEPWAY

ДВИГАТЕЛИ

ЕФЕКТИВНИ ДВИГАТЕЛИ

Печеливша комбинация! Контролирайте разхода на гориво и намалете бюджета за поддръжка с нашите двигатели, проектирани да ви помагат в ежедневието.
ПРОПАН-БУТАН
ECO-G 100
ECO-G: спестявания

Dacia Sandero Stepway вече се предлага с бензинов и двугоривен двигател Dacia с пропан-бутан: ECO-G. Фабрично вграден в автомобила, безопасният и ефективен двигател ECO-G предлага по-чиста и по-екологична алтернатива. С това решение можете да поддържате ниски разходи за гориво, като същевременно намалите емисиите на СО2. Но това не е всичко! Лесен за използване, той е снабден с два горивни резервоара – единият е за бензин, а другият – за пропан-бутан, като по този начин пробегът на Dacia Sandero Stepway се увеличава значително. Със своя турбо агрегат и мощност 100 к.с. двигателят ECO-G съчетава икономичността с удоволствието.
БЕНЗИНОВИ
Със своите бензинови двигатели, снабдени с филтър за твърди частици и отговарящи на всички действащи стандарти Euro 6, Sandero Stepway съчетава комфорта при шофиране с още по-голяма грижа за околната среда.
TCe 90
Невероятно гъвкав

Предлаган с ръчна скоростна кутия, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. от последно поколение е по-екологичен и предлага невероятна динамика и маневреност. С ангренажния ремък можете да спестите дори още повече и да намалите ежедневните си разходи за поддръжка. Толкова хитро!
TCe 90 CVT
Комфорт при шофиране

Наслаждавайте се на спокойно и приятно шофиране! Оборудван с автоматична скоростна кутия CVT от ново поколение с два педала, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. осигурява плавно потегляне, гъвкаво ускорение и смяна на предавките без „пружиниращ“ ефект. Отпуснете се!
SCe 65
Достъпен

Предлаган с ръчна скоростна кутия, този модерен 3-цилиндров двигател с 65 к.с. е проектиран, за да оптимизира вашите пътувания в града в салона на Sandero Stepway. Неговият ангренажен ремък също ви помага да ограничите разходите за поддръжка. Той се доказва като верен партньор във вашите ежедневни пътувания.


МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Logan
Sandero