Sandero Stepway crossover

Sandero Stepway

Новата Dacia Sandero Stepway

Как да ви съдействаме?


ДИЗАЙН

ИЗДРЪЖЛИВ И УНИВЕРСАЛЕН

Впечатляващ силует, плавни хоризонтални линии, нови характерни за марката Y-образни LED светлини и висок пътен просвет... Dacia Sandero Stepway разкрива напълно обновен дизайн като утвърждава своя стил на кросоувър. Настанете се в многофункционалния и просторен салон – така можете да се наслаждавате на своите приключения в пълен комфорт.
Sandero Stepway crossover front view
НАИСТИНА ПОДОБРЕН КРОСОУВЪР ОБЛИК: ОТПРЕД…
Новото Sandero Stepway подсилва кросоувър характера си с отличителната си предна част, подчертана от уникалната му радиаторна решетка и нов Y-образен светлинен подпис.
Sandero Stepway crossover profil
...ОТСТРАНИ...
Висок пътен просвет, модулни репси на покрива, странични протектори, напълно интегрирани калници, 16-инчови полирани алуминиеви джанти... Новото Sandero Stepway съчетава стил и здравина.
Sandero Stepway crossover rear view
... И ОТЗАД.
Y-образни задни светлини, обновена броня, задна врата с интегриран бутон за отваряне, преработени противоплъзгащи плочи и т.н. Новото Sandero Stepway възприема напълно кросоувър стила.
Interior - Sandero Stepway
ПРАКТИЧЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ИНТЕРИОР
Панорамно табло, висока централна конзола с подлакътник и място за съхранение, 8” екран за четене на информация, без да откъсвате очи от пътя... Пътувайте с оптимален комфорт!
Sandero Stepway - Interior
ДИНАМИЧЕН ЗАВЪРШЕК
Обновени дръжки на вратите, персонализирана тапицерия на Stepway, интериор с дискретни меднокафяви елементи, ексклузивни баджове “Stepway“… Новото Sandero Stepway показва своя стил.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Sandero Stepway

Повече от версия. Начин на мислене.
Останете свързани с природата с Sandero Stepway Extreme, по-надежден и с извънградски стил!  

УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

ЛЕСНО И ПРИЯТНО ШОФИРАНЕ С РАЗНООБРАЗНИ ФУНКЦИИ

УНИВЕРСАЛНОСТ
Modular roof bars Sandero Stepway
МОДУЛНИ РЕЛСИ ЗА БАГАЖНИК НА ПОКРИВА
Вчера искахте да натоварите велосипед. А днес трябва да монтирате багажник за покрив. Звучи познато, нали? Гениално замислените пестящи място модулни греди за багажник се преобразуват в напречни греди, така че да можете да поставяте вещите директно, без да се налага да закупувате нов комплект. Толкова хитро!
Adjustable boot - Sandero Stepway
РЕГУЛИРУЕМ БАГАЖНИК
Превозвате ли много багаж, когато пътувате? Необходимо е само да сгънете задната многоместна седалка и ще се възползвате от много по-голямо пространство за багаж.
High ground clearance - Sandero Stepway
ВИСОК ПЪТЕН ПРОСВЕТ
С високия пътен просвет на Dacia Sandero Stepway можете да преодолявате различни пътища с лекота.
КОМФОРТ
Hands-free card - Sandero Stepway
КАРТА „СВОБОДНИ РЪЦЕ“
Вече няма да се налага да ровите из джобовете си, за да намерите ключовете за автомобила! Заключвате и отключвате автомобила или стартирате двигателя: всичко е по-лесно с картата „свободни ръце“.
Smart storage compartments - Sandero Stepway
ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
Средният подлакътник в Dacia Sandero Stepway е снабден с няколко добре замислени отделения за съхранение, които ви помагат да организирате ежедневието си.
ТЕХНОЛОГИЯ
LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway
КЪСИ LED СВЕТЛИНИ
Късите LED светлини на Dacia Sandero Stepway се включват автоматично, за да ви осигурят оптимална видимост, както през деня, така и през нощта, при всякакви условия. А освен това, чистачките за предното стъкло, които се включват автоматично, правят управлението на автомобила още по-лесно.
Electronic parking brake - Sandero Stepway
ЕЛЕКТРОННА РЪЧНА СПИРАЧКА
Маневрирането е още по-удобно и безпроблемно с електронната ръчна спирачка.

МУЛТИМЕДИЯ

МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway
Media Nav*
Не сваляйте поглед от пътя и вижте цялата информация, която ви е необходима, на големия 8-инчов сензорен екран с безжична репликация за смартфон. Телефон, радио, GPS навигация, мултимедия и др. Свържете лесно смартфона си чрез Bluetooth® връзка или USB гнездо. Качественият звук от 6 вградени високоговорителя със сигурност ще ви остави без дъх.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway
Media Display*
От големия 8-инчов сензорен екран с огледално отразяване на смартфон имате лесен достъп до вашите любими приложения. Създайте идеалния музикален фон за вашите пътувания с 4-те вградени високоговорителя.
Dacia Media Control Sandero Stepway
ПРИЛОЖЕНИЕ "МЕДИЯ КОНТРОЛ" НА И DACIA "МЕДИЯ КОНТРОЛ"
С новата система за мултимедийно управление с радио и Bluetooth® връзка за телефон и вграден дисплей на 3,5-инчовия екран на арматурното табло, можете да управлявате аудиосистемата от волана. За още по-голямо удобство в салона, приложението Dacia Media Control улеснява достъпа до любимата ви навигационна система от телефона и показва интерфейса на радиото на екрана. В предните врати са монтирани 2 високоговорителя.
*Съвместимо с Android Auto™ и Apple CarPlay™.

ОТКРИЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО DACIA AR

ЗАБАВНО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИЛОЖЕНИЕ, С КОЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ГАМАТА НА DACIA...
в добавена реалност!

Приложението Dacia AR ви дава достъп до гамата на Dacia, за да ги разгледате в комфорта на вашата среда. Независимо дали се намирате в градска среда или сред природата, може да разгледате моделите на Dacia навсякъде!
За да изтеглите приложението:
  • сканирайте QR кода със смартфона си
  • или кликнете на бутона по-долу, за да откриете съвместимата с вашия смартфон версия.


ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ВОДАЧА И БЕЗОПАСНОСТ

ВСИЧКО Е ТОЧНО КАТО ЗА ВАС


МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ ОЩЕ...