DACIA SANDERO

РАЗМЕРИ & ДВИГАТЕЛИ

ГРАДСКИ АВТОМОБИЛИ С ПЕРФЕКТНИ РАЗМЕРИ

Основни размери (мм)
Обща дължина     
4069
Обща ширина      
1733
Обща височина 
1523
Височина с отворена задна врата622
Преден надвес827
Заден надвес   
653
Междуосие2589
Обем на багажника (дм³)
Капацитет на багажник mini   
320
Капацитет на багажник maxi         
1200
Резервоар за гориво (в литри)50

ЕФЕКТИВНИ ДВИГАТЕЛИ

Печеливша комбинация! Контролирайте консумацията си и намалете бюджета си за поддръжка с нашите двигатели, проектирани да поддържат ежедневието ви.
LPG
ECO-G 100 ECO-G: спестете!
Sandero вече се предлага с двугоривния бензинов и LPG двигател на Dacia: ECO-G. Интегриран при конструирането на автомобила, безопасният и ефективен двигател ECO-G предлага по-чиста и по-екологична алтернатива. С това решение можете да намалите разходите си за гориво, като същевременно намалите емисиите на CO2. И това не е всичко! Лесен за използване, той разполага с два резервоара за гориво – един бензинов и един пропан-бутан – и значително разширява обхвата на шофиране на вашето Sandero. Със своето турбо и 100 к.с. вашият двигател ECO-G съчетава спестяванията с удоволствието.
БЕНЗИН
Със своите бензинови двигатели, оборудвани с филтър за твърди частици и отговарящи на новите действащи стандарти Euro6, Sandero съчетава комфорт при шофиране с по-голямо уважение към околната среда.
TCe 90
Супер универсален
Предлага се с ръчна скоростна кутия, това най-ново поколение 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. е по-щадящ околната среда и предлага невероятна реакция и управляемост. С неговия ангренажен ремък можете да спестите още повече и да намалите ежедневния си бюджет за поддръжка. Толкова хитро!
TCe 90 CVT
Удоволствие при шофиране
Насладете се на гладко и приятно шофиране! Оборудван с нашето ново поколение CVT 2-педална автоматична скоростна кутия, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. осигурява плавен старт, гъвкави ускорения и смяна на предавките без „пружиниращ“ ефект. Отпуснете се!
SCe 65
Достъпен
Предлага се с ръчна скоростна кутия, този модерен 3-цилиндров двигател с 65 к.с. е проектиран да оптимизира вашите пътувания из града със Sandero. Неговият ангренажен ремък също ви помага да ограничите разходите за поддръжка. Доказва се като постоянен съюзник за вашите ежедневни нужди.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ОТПРАВИТЕ НА ПЪТЕШЕСТВИЕ С DACIA SANDERO?