Dacia Sandero

Двигатели

ЕФЕКТИВНИ ДВИГАТЕЛИ

Печеливша комбинация! Контролирайте разхода на гориво и намалете бюджета за поддръжка с нашите двигатели, проектирани да ви помагат в ежедневието.
ПРОПАН-БУТАН
ECO-G 100
ECO-G: спестявания!

Dacia Sandero вече се предлага с бензинов и двугоривен двигател Dacia с пропан-бутан: ECO-G. Вграден още при производството на автомобила, безопасният и ефективен двигател ECO-G предлага по-чиста и по-екологична алтернатива. С това решение можете да поддържате ниски разходи за гориво, като същевременно намалите емисиите на СО2. Но това не е всичко! Лесен за използване, той е снабден с два горивни резервоара – единият е за бензин, а другият – за пропан-бутан, като по този начин пробегът на Dacia Sandero се увеличава значително. Със своя турбо агрегат и мощност 100 к.с. двигателят ECO-G съчетава икономичността с удоволствието.
БЕНЗИНОВИ
Със своите бензинови двигатели, снабдени с филтър за твърди частици и отговарящи на всички действащи стандарти Euro 6, Sandero съчетава комфорта при шофиране с още по-голяма грижа за околната среда.
TCe 90
Невероятно гъвкав

Предлаган с ръчна скоростна кутия, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. от последно поколение е по-екологичен и предлага невероятна динамика и маневреност. С ангренажния ремък можете да спестите дори още повече и да намалите ежедневните си разходи за поддръжка. Толкова хитро!
TCe 90 CVT
Комфорт при шофиране

Наслаждавайте се на спокойно и приятно шофиране! Оборудван с автоматична скоростна кутия CVT от ново поколение с два педала, този 3-цилиндров турбо двигател с 90 к.с. осигурява плавно потегляне, гъвкаво ускорение и смяна на предавките без „пружиниращ“ ефект. Отпуснете се!


МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Sandero Stepway
Jogger