Dacia Spring

ПРОБЕГ, БАТЕРИЯ И ЗАРЕЖДАНЕ

НИКОГА НЕ ГУБЕТЕ заряд НА БАТЕРИЯТА

У ДОМА
Включете Dacia Spring в стандартен домашен контакт с помощта на специалния кабел. За още по-бързо зареждане за по-малко от 5 часа, монтирайте зарядна станция Wallbox.**
НА ПЪТЯ
Когато сте на път, можете да се възползвате от обществени зарядни станции, за да заредите своя електрически автомобил. Нямате време за губене? Поръчайте бързо зарядно устройство (допълнително оборудване), за да си осигурите достъп до станции за бързо зареждане и възстановете до 80% от заряда в батерията за по-малко от час!

*WLTP City съответства на градската част от стандартизирания цикъл. Комбинираният цикъл по WLTP е стандартизираният цикъл. Той включва 57% градски, 25% междуградски пътувания и 18% пътувания по магистрала.
**Свързана чрез допълнителния кабел Type 2 Mode 3, предоставен при покупката на автомобила, домашната зарядна станция Wallbox трябва да се монтира от одобрен квалифициран специалист.


Увеличете пробега си

РЕЖИМ ЕСО
Активирайте режим Есо, за да подобрите пробега си! Увеличете пестенето на енергия на вашата Dacia Spring с до 9% като ограничите скоростта до 100 км/ч и регулирате някои от функциите, които изразходват най-много енергия.

ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ

MY DACIA
Влезте в мобилното приложение MY Dacia, за да наблюдавате своя автомобил и да се движите изцяло на ток всеки ден.

Проверете пробега и активирайте или деактивирайте зареждане в зависимост от часовете на нощната тарифа. Зареждайте практично!

* Предстоящо лансиране на приложението в България през ноември 2021 г.

НАМЕРЕТЕ СТАНЦИИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НАБЛИЗОМОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ И...

Sandero
Sandero Stepway