КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ MANIFESTO

концептуален автомобил Dacia
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАЙ-ВАЖНИТЕ ПОВЕЛИ НА БЪДЕЩЕТО
Dacia разкрива своя най-нов концептуален автомобил: Manifesto е перфектното олицетворение на ценностите на марката. Това е значим автомобил със здрав и екологично практичен дизайн, който бързо ще се наложи по всички направления.

С този концептуален автомобил навлизаме още по-дълбоко в дебрите на природата, за да ви осигурим лесен и достъпен начин да се наслаждавате на чистия въздух, независимо дали по работа или за удоволствие.
концептуален автомобил Dacia
Manifesto е изключително компактен и напълно открит всъдеход, за да могат пътниците да се почувстват в единение с природата. Този лек и безшумен спътник отдава предимство на пъргавината пред скоростта. С този тип автомобил можете лесно да правите доставки в планински селища или да проверявате съоръжения на открито.

Manifesto няма да се предлага за продажба, но представя всички наши иновации, включително и тези, които вече са включени в някои от нашите модели и скоро ще обхванат цялата гама; тези, които предстои да бъдат пуснати на пазара; както и тези, които разработват нови идеи, които ще бъдат разкрити през следващите години.

Чрез Manifesto Dacia потвърждава своята визия за значим, готин, здрав, достъпен и екологичен автомобил.
ЗНАЧИМ, НО ГОТИН
Умни и достъпни решения, които отговарят на вашите нужди. Готино!
ЗДРАВ И НА ОТКРИТО
Здрав дизайн за всякакви терени, за да ви отведе навсякъде, където пожелаете.
ECO-SMART
Защото в Dacia екологичността и ефективността вървят ръка за ръка.

Значим, но готин

Нашите автомобили отговарят на вашите потребности, без да имат всички екстри. Ние проектираме икономични, гъвкави и универсални решения, които акцентират върху най-важното: удовлетворяване на вашите потребности. Dacia означава интелигентен, достъпен и готин.

Здрав и на открито

Обичате ли дивата природа? Попаднали сте на правилното място. Нашите автомобили са завоювали репутацията на практични, здрави и надеждни независимо от пътните условия. Работите на открито? Или може би търсите връзка с природата. Новият концептуален автомобил на Dacia е за вас.
Концептуален автомобил Dacia – екстериор
ВИСОКОПРОХОДИМ
Manifesto отговаря на всички критерии за работа на открито със своето 4-колесно задвижване, висок просвет, големи колела и каросерия, която издържа и на най-трудния терен.
Концептуален автомобил Dacia – екстериор
ИЗДРЪЖЛИВ
Отвън и отвътре. В момента работим по начина, чрез който да направим интериора, включително стелките и калъфите на седалките, по-издръжливи и по-лесни за почистване. Тези подобрения ще се появят в нашите автомобили още през следващата година.
ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВСИЧКИ ВАШИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ – ЗАТОВА ВЪВЕДОХМЕ ТЕЗИ ИНОВАТИВНИ И ПРАКТИЧНИ ФУНКЦИИ:

Екологичен и практичен

В Dacia нашата мисия е да разработваме по-екологично съобразени модели чрез икономичен и отговорен дизайн. За да опознаете света, без да оставяте следи, Manifesto има забележително малък въглероден отпечатък. Икономичният и лек концептуален автомобил представя и гениални иновации като Starkle® и безвъздушните гуми.
Открийте и...
The Dacia philosophy
Философията на Dacia