Dacia в България

През 2019 г. Dacia запазва лидерската си позиция на пазара на нови автомобили в България с повече от 5400 продажби

  • Dacia в България

Лидерска позиция за Dacia на българския пазар

Dacia – изборът на българите за 7-а поредна година*

Благодарение на ръст от почти един процент в пазарния дял спрямо 2018, Dacia заема лидерска позиция за седма поредна година с продажби от 5451 автомобила и пазарен дял от 12,48%.

През 2019 г. при растящ пазар на нови автомобили (+8,6%) марката Dacia регистрира 5451 автомобила (+16,8%).

 

След лансирането на изцяло обновената Dacia Duster през февруари 2018, моделът бележи рекорд след рекорд. През 2018 открояващият се SUV автомобил реализира продажби от над 1000 автомобила, като през 2019 Duster продължава да жъне безпрецедентен успех с над 1800 продадени автомобила и ръст от 65% спрямо 2018.

 

Dacia Dokker запазва стабилна позиция с над 2000 продадени автомобила, следван от Sandero и Logan MCV.

 

* Официални данни от Главна дирекция „Национална полиция“ за 2019г.  

Обещанието Dacia

Dacia – интелигентна покупка на разумна цена.

  • Интериор на Dacia Lodgy

Най-добрата цена

Автомобилите Dacia предлагат конкурентни експлоатационни разходи благодарение на оптимизирани програми за поддръжка и икономични двигатели.  

И тъй като всички ние имаме различни очаквания, автомобилите на Dacia включват основни оборудване, без излишни екстри, които можете да персонализирате според своите нужди.

Проучване, публикувано от списание за автомобили през януари 2016 г., показва, че измежду повече от 1000 от най-продаваните модели, Duster и Sandero са все още лидери по отношение на текущите разходи и себестойността на километър в своята категория.

  • Dacia Logan – Просторен салон за цялото семейство

Широко пространство в салона

Автомобилите Dacia предлагат просторен и комфортен салон, уникален за тази ценова категория.

Практичен и модулен, салонът побира от 2 до 7 пътника, в зависимост от модела и конфигурацията, като същевременно гарантира изключителен обем на багажника за лесно транспортиране на багаж и обемисти предмети.

  • Dacia Duster – Кросоувър

Надеждност във всяка ситуация

Като марка на Groupe Renault, Dacia разчита на технически решения, които са доказали своята ефективност при разработването на надеждни и здрави автомобили.

Независимо от терена или метеорологичните условия, винаги можете да разчитате на тяхната издръжливост. Ето защо Dacia предлага гаранция от пет години или 100 000 км.

Проучване, публикувано от списание за автомобили през януари 2016 г., включи Dacia сред 3-те най-надеждни марки.

Dacia – Ценности

Философията на Dacia

Научете повече

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече