DACIA В БЪЛГАРИЯ

През 2021 г. Dacia запазва лидерската си позиция на пазара на нови автомобили в България с повече от 4000 продажби
ЛИДЕРСКА ПОЗИЦИЯ ЗА DACIA НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР
DACIA – ИЗБОРЪТ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА 9-А ПОРЕДНА ГОДИНА*
В контекста на възстановяващия се пазар Dacia бележи ръст от 10% в продажбите спрямо 2020 г. и заема лидерска позиция за девета поредна година с продажби от 4004 автомобила и пазарен дял от 12,83%.

Третото поколение на Sandero носи безпрецедентен ръст в интереса към модела. Въпреки, че Sandero остава най-достъпният нов автомобил на българския пазар, тенденцията на префереция от страна на аудиторията към версия Stepway продължава и продажбите на този модел съставляват 79% от общия микс.

Обновен през есента на миналата година, Duster отбелязва 1152 регистрации, което го прави третия най-продаван модел в България. Завръщането на автоматичната скоростна кутия с двоен съединител EDC в гамата на модела среща заслужен интерес.

Екологично, икономично и практично, ECO-G предложението на Dacia продължава да набира популярност сред аудиторията и съставлява 45% от общите продажби на марката.

* Официални данни от Главна дирекция „Национална полиция“ за 2021 г.

ОБЕЩАНИЕТО DACIA

Dacia – интелигентна покупка на разумна цена.
НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА
НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА
Автомобилите Dacia предлагат конкурентни експлоатационни разходи благодарение на оптимизирани програми за поддръжка и икономични двигатели.
И тъй като всички ние имаме различни очаквания, автомобилите на Dacia включват основни оборудване, без излишни екстри, които можете да персонализирате според своите нужди.

Проучване, публикувано от списание за автомобили през януари 2016 г., показва, че измежду повече от 1000 от най-продаваните модели, Duster и Sandero са все още лидери по отношение на текущите разходи и себестойността на километър в своята категория.
ШИРОКО ПРОСТРАНСТВО В САЛОНА
ШИРОКО ПРОСТРАНСТВО В САЛОНА
Автомобилите Dacia предлагат просторен и комфортен салон, уникален за тази ценова категория.

Практичен и модулен, салонът побира от 2 до 7 пътника, в зависимост от модела и конфигурацията, като същевременно гарантира изключителен обем на багажника за лесно транспортиране на багаж и обемисти предмети.
НАДЕЖДНОСТ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ
НАДЕЖДНОСТ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ
Като марка на Groupe Renault, Dacia разчита на технически решения, които са доказали своята ефективност при разработването на надеждни и здрави автомобили.

Независимо от терена или метеорологичните условия, винаги можете да разчитате на тяхната издръжливост. Ето защо Dacia предлага гаранция от пет години или 100 000 км.

Проучване, публикувано от списание за автомобили през януари 2016 г., включи Dacia сред 3-те най-надеждни марки.
Гамата на Dacia
История на марката
Dacia – Ценности
Философията на Dacia