Dacia ECO-G на пропан-бутан – икономии благодарение на двигателите с двойна горивна система, работеща с бензин/пропан-бутан

 Хей! Чухте ли новината? Изборът на Dacia ECO-G означава да се възползвате от конкурентна цена за покупка и ежедневни икономии. Е, какво чакате още?

Dacia ECO-G: (много) добра сделка!

Пестите от бюджета за гориво

Пестите от бюджета за гориво

Цените на пропан-бутана са значително по-ниски! Разходите за гориво на изминат километър могат да бъдат намалени с до 30% в сравнение с тези за бензинов двигател и до 8% в сравнение с тези за дизелов двигател. 

Конкурентна цена

Конкурентна цена

Хареса ли ви конкретен модел, работещ с пропан-бутан? На същата цена като за бензинов автомобил – и много по-ниска, отколкото за дизелов двигател – можете да се възползвате от същата технология без никакъв компромис. Има ли нещо по-добро от това? 

Намалени текущи разходи

Намалени текущи разходи

Поддръжката на двигателите ECO-G вече е на същата стойност, както за бензиновите двигатели: 50% по-евтина отколкото за предишните поколения двигатели, работещи с пропан-бутан. Освен икономиите от цената на горивото, вашите текущи разходи определено са по-ниски.

 

И както вече казахме – това е страхотна сделка!

Да направим сметката

Направете прогнозна оценка на бъдещите икономии като изчислите разходите си за гориво с двигатели ECO-G в сравнение с други двигатели на Dacia.

Dacia ECO-G е също...

Dacia ECO-G – надеждна технология

Надеждна технология

Без скрити изненади
Dacia ECO-G: Опростена технология

Опростена технология

Добра идея!

Готови ли сте за скок? Разгледайте Dacia ECO-G

Dacia ECO-G - Gamme GPL
 • SubPrefooter Icon

  Dacia е близо до васМрежа от дилърства в цялата страна

 • SubPrefooter Icon

  24-часова пътна помощ в България7 дни в седмицата

 • SubPrefooter Icon

  Експертен опитКонкретни решения, подходящи за всяка потребност

 • SubPrefooter Icon

  На ваше разположениеНа 0700 12 212 в работни дни от 9 до 19 ч.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече