DACIA ECO-G: БЕЗОПАСЕН ДВИГАТЕЛ С ДВОЙНА ГОРИВНА СИСТЕМА

Надеждност, безопасност, доверие, спокойствие и много други. Нашите двигатели ECO-G с двойна горивна система са създадени, за да отговорят на вашите очаквания. Държим на обещанията си да направим живота ви по-лесен – и никога не се отмятаме!

DACIA ECO-G: ДВИГАТЕЛ, НАДЕЖДЕН НА 100%

Dacia ECO-G – монтаж директно в завода
Възползвайте се от фабричния монтаж
Трансформираме нашите автомобили за работа с пропан-бутан директно в нашите заводи. Нашата цел? Да ви улесним да направите поръчка без допълнително забавяне, само с една точка за контакт относно гаранцията и поддръжката на вашия автомобил. Правим го бързо... и правилно!
Dacia ECO-G – качеството на Dacia
Насладете се на качество от Dacia
Мислим за всичко, за да улесним вашето ежедневие! Още от самото начало нашите бензинови двигатели са замислени да работят и с пропан-бутан. Като осигурява вашата безопасност, системата включва невъзвратен клапан, устройство за спиране на зареждането при 80% запълнен обем, възвратен клапан за свръхдебит, електромагнитен клапан и предпазен клапан за налягане. Само с едно натискане на бутон по всяко време можете да смените типа използвано гориво.

А какво е предимството на Dacia? Нашият резервоар за пропан-бутан е шест пъти по-устойчив от всеки друг резервоар за пропан-бутан на пазара, при това без да се намалява обемът на багажника.
Dacia ECO-G – Гаранция от Dacia
Бъдете спокойни, разполагате с гаранционното покритие на Dacia
Вашето спокойствие е важно за нас! Вярваме в нашата технология ECO-G за работа с пропан-бутан и искаме вие също да ѝ вярвате. Ето защо ви предлагаме гаранция за автомобила за срок от 5 години или 100 000 км (което от тях настъпи първо), също както за всички други автомобили от нашата гама.

DACIA ECO-G ИМА ХАРАКТЕР!

СПЕЦИАЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА НАШИЯ ДВИГАТЕЛ, РАБОТЕЩ С ПРОПАН БУТАН
 1. Отвори за зареждане
 2. Резервоар за пропан-бутан
 3. Предпазен клапан за налягане
 4. Горивопровод за пропан-бутан
 5. Превключвател/горивомер за пропан-бутан
 6. Редуктор за налягане
 7. Кабелен сноп
 8. Впръскване на пропан-бутан
 9. Впръскване на бензин
 10. Електронен блок за управление (ECU) за пропан-бутан
 11. Електронен блок за управление (ECU) за бензин

ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ С ДВИГАТЕЛЯ DACIA ECO-G

10% ДОПЪЛНИТЕЛНА МОЩНОСТ
Насладете се на безкомпромисно преживяване зад волана! Нашият нов 1,0-литров турбо двигател ECO-G 100 предлага въртящ момент от 170 Nm в сравнение с 160 Nm, предлагани от бензиновия двигател.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДИМСТВА НА ДВИГАТЕЛЯ DACIA ECO-G

Dacia ECO-G – Икономична технология
Достъпната технология...
Dacia ECO-G – Опростена технология
Опростена технология