Гамата Dacia Stepway

Искате ли да разнообразите ежедневието си? Автомобилите Stepway ще ви отведат извън утъпканите пътища!  Разгледайте различните модели, предлагани в гамата Dacia Stepway и изберете най-подходящия за вас автомобил.   

Тръгнете на приключение с гамата Stepway

Със спортен дизайн и нова „мускулеста“ екипировка, нашите модели запазват всичко отнадеждните черти, характерни за автомобилите Dacia. Разгледайте версията Stepway , предлагана за някои от нашите автомобили. 

Разгледайте богата гама от модели

Семеен, градски, пъргав, мощен, динамичен, елегантен, удобен... Търсите перфектния автомобил? Моделите от гамата Stepway отговарят на всички вкусове и стилове. От вас зависи какво ще изберете!

Автомобили, които се адаптират към вашето ежедневие

Да ги товарите с куфари... или чанти за документи, да пътувате в града или извън него, да маневрирате на паркинг или преодолявате завои... Както у дома в града, така и на пътя, нашите автомобили се приспособяват към вашите потребности и желания при всички обстоятелства.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече