Гамата Dacia Stepway

Искате ли да разнообразите ежедневието си? Автомобилите Stepway ще ви отведат извън утъпканите пътища!  Разгледайте различните модели, предлагани в гамата Dacia Stepway и изберете най-подходящия за вас автомобил.   

SANDERO STEPWAY
На цена от 23 390 лв.
LOGAN MCV STEPWAY
На цена от 24 690 лв.
LODGY STEPWAY
На цена от 33 090 лв.
DOKKER STEPWAY
На цена от 28 840 лв.

Тръгнете на приключение с гамата Stepway

Със спортен дизайн и нова „мускулеста“ екипировка, нашите модели запазват всичко отнадеждните черти, характерни за автомобилите Dacia. Разгледайте версията Stepway , предлагана за някои от нашите автомобили. 

Разгледайте богата гама от модели

Семеен, градски, пъргав, мощен, динамичен, елегантен, удобен... Търсите перфектния автомобил? Моделите от гамата Stepway отговарят на всички вкусове и стилове. От вас зависи какво ще изберете!

Автомобили, които се адаптират към вашето ежедневие

Да ги товарите с куфари... или чанти за документи, да пътувате в града или извън него, да маневрирате на паркинг или преодолявате завои... Както у дома в града, така и на пътя, нашите автомобили се приспособяват към вашите потребности и желания при всички обстоятелства.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече