Записване за тестдрайв на Dacia

Чудите се кой автомобил е подходящ за вас? Разгледайте всички наши нови автомобили, предлагани за тестдрайв и влезте в света на Dacia...

SANDERO
SANDERO
На цена от 14 810 лв.
Изберете
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
На цена от 23 390 лв.
Изберете
LOGAN
LOGAN
На цена от 15 000 лв.
Изберете
LOGAN STEPWAY
LOGAN STEPWAY
На цена от 23 840 лв.
Изберете
LOGAN MCV
LOGAN MCV
На цена от 16 050 лв.
Изберете
LOGAN MCV STEPWAY
LOGAN MCV STEPWAY
На цена от 24 690 лв.
Изберете
LODGY
LODGY
На цена от 26 790 лв.
Изберете
LODGY STEPWAY
LODGY STEPWAY
На цена от 33 090 лв.
Изберете
DOKKER
DOKKER
На цена от 24 190 лв.
Изберете
DOKKER VAN
DOKKER VAN
На цена от 22 620 лв.
Изберете
DOKKER STEPWAY
DOKKER STEPWAY
На цена от 28 840 лв.
Изберете

Изпитайте автомобил Dacia в реални условия на шофиране

Възхитете се на дизайна на автомобила, оценете неговия комфорт, изпробвайте оборудването, почувствайте удоволствие от шофирането... Всички тези уникални усещания не могат да се опишат в брошура. Изберете лесния начин и намерете всички отговори на вашите въпроси с тестдрайв в реални условия на шофиране.

Избор на нови автомобили, предлагани за тестдрайв

Динамичен, пъргав, удобен, спортен, модулен... Търсите перфектния автомобил? Не чакайте повече! Преди да вземете решение, благодарение на Dacia можете да се насладите на преживяването и да запазите някой от нашите модели за безплатен тестдрайв зад волана на нов автомобил. Има ли нещо по-добро от това?

Запишете се за тестдрайв съвсем лесно

Изберете модел, въведете личните си данни, изберете дата... Необходими са няколко стъпки, за да направите онлайн заявка за тестдрайв и да запишете час в търговското представителство на Dacia. До скоро виждане!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече