Записване за тестдрайв на Dacia

Чудите се кой автомобил е подходящ за вас? Разгледайте всички наши нови автомобили, предлагани за тестдрайв и влезте в света на Dacia...

SANDERO
на цена от 20590 лв.
SANDERO STEPWAY
на цена от 25740 лв.
LOGAN
на цена от 22190 лв.

Изпитайте автомобил Dacia в реални условия на шофиране

Възхитете се на дизайна на автомобила, оценете неговия комфорт, изпробвайте оборудването, почувствайте удоволствие от шофирането... Всички тези уникални усещания не могат да се опишат в брошура. Изберете лесния начин и намерете всички отговори на вашите въпроси с тестдрайв в реални условия на шофиране.

Избор на нови автомобили, предлагани за тестдрайв

Динамичен, пъргав, удобен, спортен, модулен... Търсите перфектния автомобил? Не чакайте повече! Преди да вземете решение, благодарение на Dacia можете да се насладите на преживяването и да запазите някой от нашите модели за безплатен тестдрайв зад волана на нов автомобил. Има ли нещо по-добро от това?

Запишете се за тестдрайв съвсем лесно

Изберете модел, въведете личните си данни, изберете дата... Необходими са няколко стъпки, за да направите онлайн заявка за тестдрайв и да запишете час в търговското представителство на Dacia. До скоро виждане!

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече