Записване за тестдрайв на Dacia

Чудите се кой автомобил е подходящ за вас? Разгледайте всички наши нови автомобили, предлагани за тестдрайв и влезте в света на Dacia...

НОВАТА DACIA SANDERO
На цена от 19 200 лв.
НОВАТА DACIA SANDERO STEPWAY
На цена от 23 600 лв.
DUSTER
На цена от 24 030 лв.
НОВАТА DACIA LOGAN
На цена от 19 690 лв.
DUSTER
На цена от 24 030 лв.
LODGY
На цена от 28 660 лв.
DOKKER
На цена от 24 190 лв.
DOKKER VAN
На цена от 22 620 лв.

Изпитайте автомобил Dacia в реални условия на шофиране

Възхитете се на дизайна на автомобила, оценете неговия комфорт, изпробвайте оборудването, почувствайте удоволствие от шофирането... Всички тези уникални усещания не могат да се опишат в брошура. Изберете лесния начин и намерете всички отговори на вашите въпроси с тестдрайв в реални условия на шофиране.

Избор на нови автомобили, предлагани за тестдрайв

Динамичен, пъргав, удобен, спортен, модулен... Търсите перфектния автомобил? Не чакайте повече! Преди да вземете решение, благодарение на Dacia можете да се насладите на преживяването и да запазите някой от нашите модели за безплатен тестдрайв зад волана на нов автомобил. Има ли нещо по-добро от това?

Запишете се за тестдрайв съвсем лесно

Изберете модел, въведете личните си данни, изберете дата... Необходими са няколко стъпки, за да направите онлайн заявка за тестдрайв и да запишете час в търговското представителство на Dacia. До скоро виждане!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече