Поверителност на данните

Groupe Renault вярва, че защитата на личните данни е съществено важна за изграждането на взаимоотношения на доверие с клиентите. Ето защо Групата гарантира максимална прозрачност в обработката, която осъществява на личните данни, предоставяни от клиентите й, или които събира чрез различните договори с клиентите си. 


Целта на тази Политика за поверителност е да ви предостави подробна информация относно условията за обработката на Вашите лични данни от Groupe Renault, както и правата и опциите, които имате за контролиране на личните си данни и за защита на тяхната поверителност.

В тази политика ще откриете следната информация:

Groupe Renault продължава да гарантира съответствие с регламентите за защита на личните данни (по-долу наричани „лични данни“) и го поставя в основата на своите етични принципи, както е описано в Политиката на Групата за защита на личните данни,.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече