Поддържайте каросерията на вашата Dacia здрава.

ТЕНЕКЕДЖИЕН СЕРВИЗ

За автомобил в добро състояние при всякакви обстоятелства се погрижете за каросерията и челното си стъкло.
Вашата каросерия ви защитава, грижете се за нея

Каросерийни ремонти

Поддръжката на каросерията на вашата Dacia гарантира, че можете да запазите стойността му при препродажба.
Ако каросерията е елемент от дизайна, тя също така и преди всичко помага за вашата защита. За да поправите вашата каросерия, Dacia ви предлага достъпни решения за ремонт, адаптирана към размера и местоположението на удара. В случай, че повредата не може да бъде отстранена, елементът ще бъде заменен с оригинална част от производителя, единствената част, която позволява да се запазят всички характеристики на автомобила и Ви гарантира оптимална безопасност.
alert
Предупредителни знаци
Удар, драскотини, ръжда, животът на вашия автомобил не винаги е лек и някои ремонти не трябва да се приемат лековато.
calendar
Кога трябва да се извърши ремонт?
Ако каросерията ви е повредена, това не ви пречи да използвате автомобила си, но ремонтът ще запази стойността на вашия автомобил. Някои ремонти изискват само кратка операция, вдлъбнатини или драскотини например. Те не изискват да пребоядисате целия автомобил.
advice
Съветът на Dacia
Нашите експерти в Dacia Service гарантират бърз ремонт, който отговаря на вашия автомобил. Запазете своя час за сервиз, за да запазите автомобила си като нов!

Добра видимост, гарантираща безопасността на всички

Челно стъкло

В случай на удар или пукнатина на вашето челно стъкло, Dacia Service ви предлага подходящи решения за вашата безопасност и комфорт при шофиране.
Челното стъкло е основен елемент на безопасността. Затова трябва да внимавате да го поддържате чисто и в добро състояние и да проверявате състоянието на чистачките на челното стъкло, преди да тръгнете на път. С оригиналното челно стъкло на Dacia се възползвате от оптимална видимост денем и нощем и качествен акустичен комфорт. В допълнение, подложено на строги тестове за устойчивост, то представя висока устойчивост на външни въздействия и лошо време и спомага за поддържането на структурната здравина на вашия автомобил.
alert
Предупредителни знаци
Виждате малък удар или счупване на челното стъкло. Ударът е прераснал в пукнатина. Вашата видимост е влошена. Започва да прониква вода. Ако забележите някой от тези признаци, проверете челното си стъкло в някой от нашите сервизи. Нашите експерти са там, за да ви посъветват.
calendar
Кога трябва да се извърши ремонт?
Ремонтът на вашето челно стъкло става необходим от момента, в който ударът се намира в зрителното поле на водача. Също така е задължително, когато пукнатината или ударът са по-големи от 2 см широки. Това може да включва подмяна на челното ви стъкло в случай на значителен удар.
advice
Съветът на Dacia
Има удари, които могат да бъдат поправени без пълна смяна на челното стъкло. Запазете си час в един от нашите сервизи на Dacia, за да се възползвате от опита на производителя на вашия автомобил.

ЗА ВАС И ВАШАТА DACIA

Dacia Après-vente - mains unies
Ангажиментите на Dacia
Доверявайки ни поддръжката или ремонта на вашата Dacia, вие сте сигурни в качеството на услугите.
Dacia Après-vente
Гаранция и пътна помощ
Планирайте всичко за своята Dacia с предложенията за удължена гаранция и пътна помощ.