Гарантирайте си ефективно спиране

Спирачки

Карайте с увереност благодарение на проверките на качеството от нашите експерти и подмяна на спирачни накладки и дискове при необходимост.
Спирачната система е една от основните части на вашия автомобил, затова е важно да ги проверявате редовно. Нашата мрежа от експерти гарантира правилното функциониране на вашите дискове и накладки, за да гарантира вашата безопасност.
alert
Предупредителни знаци
Ако спирачната накладка е износена, при спиране ще се чува тъп шум. Това показва, че вашите спирачни накладки и дискове са износени и трябва да бъдат сменени възможно най-скоро. Напротив, високият шум не е тревожен.
calendar
Кога трябва да се извърши ремонт?
Проверявайте спирачките си на всеки 2 години или 20 000 км. Тази операция не трябва да се пренебрегва, вашата безопасност зависи от това! Също така не забравяйте да сменяте спирачната течност на всеки 4 години или 120 000 км. Нашата мрежа от експерти е на ваше разположение за поддръжката на вашите спирачни части.
advice
Съветът на Dacia
Шофирането със спирачки в лошо състояние може да бъде много опасно при внезапно спиране. Съветваме ви да използвате двигателната спирачка колкото е възможно повече и по този начин да ограничите триенето между спирачните накладки и дисковете, което ще намали тяхното износване.

ЗА ВАС И ВАШАТА DACIA

Dacia Après-vente - mains unies
Ангажиментите на Dacia
Доверявайки ни поддръжката или ремонта на вашата Dacia, вие сте сигурни в качеството на услугите.
Dacia Après-vente
Гаранция и пътна помощ
Планирайте всичко за своята Dacia с предложенията за удължена гаранция и пътна помощ.