ФИЛОСОФИЯ НА МАРКАТА DACIA

Повече необходимо оборудване. По-малко излишни екстри.

С АКЦЕНТ ВЪРХУ НАЙ-НЕОБХОДИМОТО

Dacia, марка на Renault Group, променя правилата в автомобилната индустрия както по отношение на автомобилния дизайн, така и по отношение на начина, по който позиционира на пазара своите модели.
ИЗЛЕЗТЕ ИЗВЪН УТЪПКАНИТЕ ПЪТИЩА
В автомобилния свят Dacia се отличава с неконвенционалния си дух. Тайната се крие в нашия прагматичен подход. В един все по-сложен свят ние се придържаме към това, което е от съществено значение: да правим новите автомобили достъпни за възможно най-много хора.

НАЙ-ВАЖНОТО

НАЙ-ДОБРИЯТ АВТОМОБИЛ Е ТОЗИ, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБНОСТИ
Започваме с това, което е важно за вас: да разполагате с автомобил в дългосрочен план, на който можете да разчитате денонощно. Нашите автомобили са просторни, здрави и практични. Те са снабдени с доказана и надеждна технология. Казано накратко, те имат всичко, което ви е необходимо, както и добър външен вид.

В Dacia ние предпочитаме нещата да са ясни и семпли и затова можете спокойно да изберете и да се любувате на вашия автомобил.

НА НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА

ДОСТЪПНИ АВТОМОБИЛИ И УСЛУГИ
Нашата работа е да ви предложим най-добрата цена. За разлика от други представители в нашия бранш, в Dacia цената се взима под внимание още от начало. От проектирането до производството и продажбата на автомобила, ние се стремим да оптимизираме разходите на всеки етап, за да платите само за това, от което имате нужда. Dacia означава, че няма да се налага да жертвате останалото, когато решите да закупите нов автомобил.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА DACIA?

Историята на Dacia
Историята на Dacia
Dacia в България
Нашата гама