Регламентът REACH

Защита на здравето – REACH

Регламенти за използването на химикали

Регламентът REACH (Регистрация, оценка, разрешаване и ограничаване на химикали), създаден през 2007 г. от Европейския съюз, има за цел да насърчи защитата на човешкото здраве и околната среда от рисковете, свързани с химическите вещества.

 

Този регламент се прилага чрез процедура за събиране и анализ на свойствата и опасностите на всяко от веществата, използвани в промишлените производствени процеси.

 

В съответствие с нашите ангажименти, ние оповестяваме по ясен и прозрачен начин информацията за веществата, които се съдържат в продуктите за обслужване, поддръжка и ремонт на вашите автомобили.

 

Искате ли да научите информация за REACH, свързана с вашия автомобил?

Dacia – Регламенти по WLTP

Представяне на новите регламенти

WLTP (стандартизирана в световен мащаб процедура за изпитване на леки и лекотоварни автомобили) и RDE (анализ на отработените газове в реални условия)

Прочетете ги
Ангажименти на марката Dacia

Марката Dacia

Нашите ангажименти

Разгледайте
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече